Με ιστορία που αρχίζει πριν από περισσότερα από 120 χρόνια, η δραστηριότητα της Farmec είναι σήμερα γνωστή όχι μόνο στη γενέτειρά της, τη Ρουμανία, αλλά σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα της εταιρίας εξάγονται σε χώρες σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.
Η σύγχρονη ιστορία της εταιρίας αρχίζει το 1967, όταν η Farmec έγινε ο πρώτος δημιουργός της σειράς κρεμών και γαλακτωμάτων Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan, στη Ρουμανία. Τα προϊόντα απευθύνονταν σε γυναίκες στα 40 τους, όταν το δέρμα αποκαλύπτει τα πρώτα σημάδια γήρατος. Η αυθεντικότητα και η ποιότητα των προϊόντων της Farmec αναγνωρίστηκε επίσημα το 2002, όταν στην εταιρία πήρε το Διεθνές Πιστοποιητικό Ποιότητας, ISO 9001:2008.
Η Dr. Ana Aslan είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες παγκοσμίως στην ιστορία της γηριατρικής και της γεροντολογίας. Αφιέρωσε όλη τη ζωή της στην αναζήτηση της αιτίας της γήρανσης. Πάντοτε γνώριζε πόσο σημαντικό και καθοριστικό είναι ένα υγιές δέρμα και μια νεανική εμφάνιση για τη διάθεση των ανθρώπων.
Η dr Ana Aslan έλεγε: «Το να είναι κανείς για πάντα νέος δε σημαίνει να είναι 20 χρονών. Σημαίνει να είναι αισιόδοξος, να νιώθει καλά, να έχει έναν στόχο για τον οποίο αξίζει να αγωνίζεται και να τον επιτυγχάνει».
Η φιλοσοφία της γεροντολόγου για το πως μπορεί κανείς να παραμένει νέος και να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης συνοψίζεται στις εξής συμβουλές: ισορροπημένη διατροφή, το μυστικό της μακροζωίας, περπάτημα, φυσική άσκηση, αποφυγή άγχους, χρήση των κατάλληλων προϊόντων αισθητικής για κάθε τύπο δέρματος, ανεύρεση δημιουργικών δραστηριοτήτων και αποφυγή της απομόνωσης, θεραπεία με μουσική και χρώματα για την αποφυγή της κατάθλιψης, αποφυγή των χρόνιων παθήσεων.

Filter

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων