Από την αρχή ακόμα, η Lavera (στα λατινικά σημαίνει “η αλήθεια”) απέκλεισε τη χρήση συνθετικών συστατικών και έθεσε στη βάση της ύπαρξής της τη χρήση φυτικών πρώτων υλών, την 100% απαλή φροντίδα του δέρματος και την εκμετάλλευση των οικολογικών πηγών με φειδώ.
Από την ίδρυση της lavera το 1975, αυτό που έχει σημασία για την εταιρεία είναι να παράγει γνήσια φυσικά καλλυντικά.
 Αυτό το επιτυγχάνει ακολουθώντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές του BDIH (Γερμανικός Οργανισμός Πιστοποίησης φαρμακευτικών προϊόντων υγιεινής, φυσικών καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων προσωπικής υγιεινής).
Τα προϊόντα της Lavera εξετάζονται και πιστοποιούνται από το ανεξάρτητο ινστιτούτο ελέγχων IMO Control (ινστιτούτο για οικολογικά προϊόντα).
Η Lavera από τη δημιουργία της ερευνά διαρκώς για καινοτόμες ανακαλύψεις. Hταν η πρώτη εταιρεία που δημιούργησε παγκοσμίως αντηλιακά προϊόντα 100% βασισμένα σε φίλτρα με ανόργανες ουσίες πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές του BDIH για τα “ελεγχόμενα φυσικά καλλυντικά”.
Εχει διακριθεί ήδη πάνω από 465 φορές από το περιοδικό OEKO TEST με τα βραβεία “sehr gut” και “gut” (μέχρι τον Αυγούστο του 2008).

Filter