Η NAOBAY γεννήθηκε στη Βαλένθια της Ισπανίας από τον Javier και την Cristina. Ο Javier ως Βιομηχανικός Μηχανικός και η Cristina ως Φαρμακοποιός, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν και να κάνουν κάτι νέο και διαφορετικό, οπότε με τη βοήθεια του πατέρα τους, ο οποίος είχε ασχοληθεί με καλλυντικά και περιποιήσεις δέρματος, άρχισαν το 2007 να κάνουν αυτό που γνώριζαν καλά. Κατασκευάσανε καλλυντικά με όλη την εμπειρία στο σχεδιασμό νέων τύπων του πατέρα τους.

Με οικολογική συνείδηση ​​και κουρασμένοι από βιολογικά καλλυντικά με συνηθισμένα σχέδια και παραπλανητικές ετικέτες, αποφασίζουν να δημιουργήσουν τη NAOBAY το 2011, τη δική τους μάρκα και τη δική τους προσέγγιση για το τι πρέπει να είναι τα βιολογικά καλλυντικά προϊόντα.

Συμφωνούν να του δώσουν το όνομα NAOBAY , το οποίο σημαίνει “Natural and Organic, Beauty And You” για να καταστήσει σαφές ότι το φυσικό και βιολογικό, ενώνεται με την ομορφιά και την υγεία.

Έχουν δεσμευτεί για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Βιολογικά καλλυντικά που φροντίζουν τους ανθρώπους και το περιβάλλον μεταφέροντας τις πληροφορίες τους με διαφάνεια, με απλά σχέδια, ευχάριστη συσκευασία και αποτελεσματικά προϊόντα.

Filter