Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautyglam.gr είναι ένα διαδικτυακός τόπος όπου πωλούνται προϊόντα προσωπικής φροντίδας, για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, αλλά και προϊόντα μακιγιάζ.

Η αγάπη μας όμως για την γυναικεία ομορφιά δεν σταματά στην περιποίηση μόνο. Δημιουργούμε μοντέρνα χειροποίητα κοσμήματα που αναδεικνύουν το στυλ και τη φινέτσα κάθε γυναίκας!

Κοσμήματα από πολυμερικό πηλό, με το brand μας Catherine Polymer Clay Jewels, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι τηρώντας όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της πρώτης ύλης. Όπως και τα κοσμήματα με το brand Eva & Kate. Οι βάσεις των κουμπωμάτων για τα σκουλαρίκια, οι αλυσίδες και οποιοδήποτε εξάρτημα έχει χρησιμοποιηθεί πλην του πολυμερικού πηλού είναι από ατσάλι, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή στο νερό και την υποαλλεργικότητα τους. Η ποικιλία της παραγωγής μας είναι ήδη μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμαστε!

Είτε έχεις κατάστημα φυσικής πώλησης, είτε έχεις διαδικτυακό κατάστημα, επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς για τις τιμές χονδρικής μας και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987322000 & 2410280000

Email: [email protected]

Μενού