Χονδρική πώληση κοσμημάτων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautyglam.gr είναι ένας διαδικτυακός τόπος όπου πωλούνται προϊόντα προσωπικής φροντίδας και χειροποίητα κοσμήματα. Επιπλέον τα χειροποίητα κοσμήματα είναι διαθέσιμα και προς χονδρική πώληση κοσμημάτων.

Κοσμήματα από πολυμερικό πηλό, με το brand μας Catherine Polymer Clay Jewels, εξ ολοκλήρου φτιαγμένα στο χέρι και πάνω απ’ όλα τηρώντας όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της πρώτης ύλης. Οι βάσεις των κουμπωμάτων για τα σκουλαρίκια, οι αλυσίδες και οποιοδήποτε εξάρτημα έχει χρησιμοποιηθεί πλην του πολυμερικού πηλού είναι από ατσάλι, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή στο νερό και την υποαλλεργικότητα τους. Η ποικιλία της παραγωγής μας είναι ήδη μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμαστε!

Ομοίως, διαθέσιμα προς χονδρική πώληση είναι και τα κοσμήματα με το brand Eva & Kate. Κοσμήματα με υλικά από ανοξείδωτο ατσάλι και ανθεκτικό ορείχαλκο.

Είτε έχεις κατάστημα φυσικής πώλησης, είτε έχεις διαδικτυακό κατάστημα και ενδιαφέρεσαι για τη χονδρική αγορά κοσμημάτων, επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς για τις τιμές χονδρικής και τις ενδιαφέρουσες προσφορές μας!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6987322000 & 2410280000

Email: [email protected]

Ακολουθήστε μας και στα social media:

Beautyglam: Facebook & Instagram.

Catherine Clay Jewels: Facebook & Instagram.