Φροντίζουμε την επιδερμίδα μας – Μένουμε Σπίτι

Φροντίζουμε την επιδερμίδα μας – Μένουμε Σπίτι

Μιας και οι μέρες απαιτούν να μείνουμε στο σπίτι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, λίγο πιο σχολαστικά. Δεν υπάρχει τόσο έντονη πλέον η δικαιολογία, δεν έχω χρόνο, γιατί  ΟΛΟΙ μένουμε σπίτι.

Ήρθε η ώρα να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου μας και να τα κάνουμε να λάμψουν. Τα βήματα είναι απλά και η διαδικασία εύκολη, το μόνο που απαιτείται είναι λίγο επιπλέον χρόνος κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Βήμα 1: Ζεστό μπάνιο

Χαλαρώνουμε κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, αδιαμφισβήτητα τα οφέλη ενός ζεστού μπάνιου είναι γνωστά. Τονώνει το σώμα μας, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνει τους μύες, είναι μερικά από αυτά. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και το αφρόλουτρο «Ανανέωση» της Planeta Organica, αποτελείται από εκχύλισμα φρούτων του πάθους, ροδιού και αιθέριο έλαιο μέντας. Ένας συνδυασμός από βιταμίνες και ενέργεια που προσφέρουν ζωντάνια και φρεσκάδα.

Βήμα 2: Καθαρισμός προσώπου

Εφόσον έχουμε χαλαρώσει από το μπάνιο μας περνάμε σε ένα πιο σχολαστικό καθαρισμό του προσώπου. Εάν η επιδερμίδα μας είναι κανονική/ξερή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γαλάκτωμα καθαρισμού της Natura Estonica, Sophora Japonica, εάν όμως η επιδερμίδα είναι μεικτή/λιπαρή/ευαίσθητη,  το καθαριστικό Iceland Moss είναι ιδανικό.

Βήμα 3: Απολέπιση

Το επόμενο βήμα υπόσχεται να μας χαρίσει μια βελούδινη επιδερμίδα. Σε ιδανικές συνθήκες 1-2 φόρες την εβδομάδα θα ήταν καλό να κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπο μας, για να διώξουμε τα νεκρά κύτταρα. Αλλά όπως έχουμε αναφέρει και πιο πάνω δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μένουμε σπίτι και τώρα είναι η σωστή στιγμή, να υιοθετήσουμε μια νέα συνήθεια. Το απολεπιστικό προσώπου Gingen & Acai, της Natura Estonica, θα αναζωογονήσει, λειάνει και θα καταπραΰνει κάθε ξηρή και ώριμη επιδερμίδα.  Ενώ αντίστοιχα το Iceland Moss για τις μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Βήμα 4: Μάσκα

Μετά τα προηγούμενα τρία βήματα τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις τη μάσκα σου.

Extra tip: Η μάσκα προσώπου για να έχει τα οφέλη που απαιτείς θα πρέπει πρώτα να έχεις απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο σου.

Ο ατμός από το ζεστό μπάνιο που έχεις κάνει, θα μαλακώσουν τους φραγμένους πόρους και η απολέπιση θα απομακρύνει κάθε νεκρό κύτταρο. Άρα, η μάσκα θα έχει τα μέγιστα αποτελέσματα. Εδώ, έχουμε να σου προτείνουμε τρεις επιλογές, μπορείς να τις δεις εδώ.

Βήμα 5: Λοσιόν για τόνωση –  Κρέμα για ενυδάτωση

Αφού έχουμε ξεπλύνει το πρόσωπο μας τώρα και έχουμε περάσει όλα τα στάδια του καθαρισμού ήρθε η ώρα για τόνωση και ενυδάτωση. Με ένα κομμάτι βαμβάκι απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο τη λοσιόν. Το αποτέλεσμα θα είναι να βελτιωθεί ο τόνος και η όψη της επιδερμίδας . Βρείτε εδώ τη δική σας τονωτική λοσιόν.

Κλείνοντας απλώνουμε μια ενυδατική κρέμα σε όλο μας το πρόσωπο και πλέον έχουμε άλλη όψη και άλλη διάθεση γιατί περιποιηθήκαμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας.

Αυτές τις μέρες όλοι το έχουμε λίγο παραπάνω ανάγκη.

Καλή δύναμη με υγεία.