Κυτταρίτιδα: Μια αιώνια γυναικεία μάχη.

Κυτταρίτιδα: Μια αιώνια γυναικεία μάχη.

Μια είναι η λέξη που μπορεί να κάνει όλες τις γυναίκες πυρ και μανία στο λεπτό: κυτταρίτιδα!

Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις περισσότερες και συνήθως προκαλεί “ταραχές” ειδικά λίγο πριν το καλοκαίρι…
Έτσι λοιπόν, όλες μας τρέχουμε να προλάβουμε και να περιορίσουμε τις “λακουβίτσες” μας αγοράζοντας ότι προϊόντα βλέπουμε ή μας συστήνουν φίλες μας, με αποτέλεσμα στο τέλος να μην ξέρουμε ποιο να πρώτο χρησιμοποιήσουμε!!! Η πιο σωστή λύση είναι να προμηθευτούμε μια ολοκληρωμένη σειρά και να την τηρούμε με ευλάβεια.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την πρόταση της Beauty Jar, η οποία καλύπτει τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Clay Scrub Αργίλου κατά της Κυτταρίτιδας.

Πολύ Scrub για την κυτταρίτιδα.σημαντικό στάδιο στον πόλεμο κατά της κυτταρίτιδας αποτελεί το scrub διότι σε συνδυασμό με έντονο μασάζ ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία, διώχνονται τα νεκρά κύτταρα και συσφίγγεται το δέρμα.

Συστήνεται η χρήση του 2-3 φορές την εβδομάδα.

•Η μπλε άργιλος τονώνει, συσφίγγει και βελτιώνει το δέρμα. Επίσης μειώνει το τοπικό λίπος καθώς αναγεννά κύτταρα και καταστρέφει τα βακτήρια.

•Τα εκχυλίσματα φυκιών διεγείρουν τον μεταβολισμό των κυττάρων με αποτέλεσμα να βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος και η ανώτερη στοιβάδα του δέρματος να ανανεώνεται με lifting.

•Το εκχύλισμα τσάι Mate με την αντιοξειδωτική του δράση βοηθά στην λιποδιάλυση και στην κατακράτηση των υγρών ενώ παράλληλα διασπά και το υποδόριο λίπος.

•Η σκόνη καραγενάνης προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και συσφίγγει το δέρμα. •Το έλαιο καρύδας εξομαλύνει το δέρμα ενώ παράγει και κολλαγόνο.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξής προϊόντα:
Beauty Jar Shape Toning Shimmer Scrub Τόνωσης Με Shimmer Κατά Της Κυτταρίτιδας ή
Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Sugar Scrub, Με Ζάχαρη Κατά Της Κυτταρίτιδας

Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Cream Κρέμα Κατά Της Κυτταρίτιδας.

Κρέμα για την κυτταρίτιδα.Η συγκεκριμένη κρέμα συμμαχώντας με το scrub είναι δυνατόν να προσφέρει ορατά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα λόγω των συστατικών της.

•Το εκχύλισμα Gotu Kola έχει την ιδιότητα να διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου και να δυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και του συνδετικού ιστού με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η αγγειακή ελαστικότητα και τέλος να εξαλείφεται η κυτταρίτιδα.

•Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος αφού περιορίζει την κατακράτηση υγρών και κλειδώνει την υγρασία στα κύτταρα αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

•Το εκχύλισμα Άρνικα διεγείρει την τοπική κυκλοφορία του αίματος και επιταχύνει τις μεταβολικές διαδικασίες στα κύτταρα.

•Το Έλαιο Μπαμπασού διατηρεί το δέρμα νέο και ενυδατωμένο ενώ ταυτόχρονα το θρέφει κάνοντας το απαλό και μεταξένιο.

Φυσικά μαζί με την εφαρμογή των παραπάνω προϊόντων θα πρέπει να πίνουμε πολύ νερό, να αθλούμαστε και φυσικά να προσέχουμε την διατροφή μας.

Και το κορμί… τέλειο κορίτσια!!!

Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Beauty Glam Team.

Ακολουθήστε μας στα social media: Instagram και Facebook.

*Όλα τα άρθρα μας έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την γνώμη/άποψη κάποιου ειδικού.