Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθες στο beautyglam.gr, για να βρίσκεσαι σε αυτή τη σελίδα επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για εμάς.

Ας συστηθούμε λοιπόν…

Το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών beautyglam.gr δημιουργήθηκε το 2020 και σκοπός του είναι να κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει ακόμη πιο όμορφη και ακόμη πιο λαμπερή.

Χαρακτηριστικό του beautyglam.gr είναι να βρίσκεται κοντά στη γυναίκα και στις επιθυμίες της. Δίνοντας συμβουλές ομορφιάς αλλά και συμβουλές για το ποια προϊόντα είναι προτιμότερο να αγοράσει με γνώμονα τις ανάγκες της.

Με λίγα λόγια ΣΤΟΧΟΣ μας είναι κάθε γυναίκα που θα βρίσκεται σε αυτόν εδώ  το διαδικτυακό τόπο να νιώθει σαν στο «σπίτι» της να αγοράσει ένα προϊόν που θα την κάνει ευτυχισμένη αλλά και θα τη βοηθήσει ως προς το καλύτερο στην καθημερινότητα.

Πρωταρχική σημασία για εμάς είναι να σας παρέχουμε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και  100% αυθεντικά. Ότι θα αγοράζαμε για τους εαυτούς μας το ίδιο θα προσφέρουμε και σε εσάς.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ μας είναι να αντιλαμβανόμαστε κάθε προϊόν που προστίθεται στο beautyglam.gr, μέσα από τα δικά σας μάτια.

Μια αξέχαστη εμπειρία αγοράς προσεγγίζοντας την κάθε γυναίκα ως άνθρωπο και όχι ως πελάτη. Η ποιότητα εξυπηρέτησης, η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια είναι αξίες που πρεσβεύουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επίσης, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε και χειροποίητα κοσμήματα τα οποία τα φτιάχνουμε αποκλειστικά εμείς. Ένα νέο κομμάτι που έρχεται να συμπληρώσει την γυναικεία ομορφιά.

Δευτέρα με Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 μπορείτε να μας καλείτε στο 2410 280 000 και στο 6987 322 000 αλλά και διαδικτυακά με άμεση απάντηση μόλις δούμε το μήνυμα σας. Θα είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία αλλά και να σας προτείνουμε τα ιδανικά προϊόντα, με βάση τις δικές σας ανάγκες.