Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

*Υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών από τα ΕΛΤΑ courier λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών που διαχειρίζονται. 

**Οι αποστολές προς την Αθήνα και προς τα νησιά που αναχωρούν από Αθήνα, έχουν τη μεγαλύτερη καθυστέρηση.

***Υπάρχει η δυνατότητα στο ταμείο να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα σας, με την εταιρία ταχυμεταφορών ΤΝΤ, ο χρόνος παράδοσης με την ΤΝΤ είναι στις κεντρικές πόλεις 1-2 εργάσιμες μέρες (ακόμη και στην Αθήνα),  στις υπόλοιπες περιοχές έως και 5 εργάσιμες. Ιδιαιτερότητα της εταιρίας αυτής είναι ότι δεν δέχεται ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή.

Ελλάδα: Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με ΕΛΤΑ courier ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 49€ και κάτω των 49€ υπάρχει κόστος 2,50€. 

Κύπρος: Αποστολές προς Κύπρο μπορούν να πραγματοποιηθούν απλά υπάρχει μεταβολή στα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 17,50€ και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής! Αποστολές προς Κύπρο μόνο με κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα. Υποσημείωση: Καθώς θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας το σύστημα αυτόματα θα σας βγάλει τα έξοδα που ισχύουν για την Ελλάδα. Εφόσον πραγματοποιηθεί αγορά για την Κύπρο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω ενημέρωση.

Τα παρακάτω ισχύουν σε περίοδο που οι μεταφορικές εταιρίες λειτουργούν στους κανονικούς ρυθμούς.

Ο χρόνος στον οποίο αποστέλλεται μια παραγγελία είναι ανάλογος της περιοχής! Χερσαίες περιοχές συνήθως η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα που θα αποσταλεί από το κατάστημα μας. Νησιωτικές περιοχές απαιτούνται δύο εργάσιμες μέρες από την ημέρα που θα αποσταλεί από το κατάστημα μας, για την παράδοση της παραγγελίας.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων προς αποστολή είναι 1-3 εργάσιμες μέρες, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην εταιρία courier από 1 έως 3 μέρες εργάσιμες μέρες. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όλες μας οι παραγγελίες να παραδίνονται στο χρονικό πλαίσιο της μιας μέρας! 

Από την στιγμή που θα σας σταλεί ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής, η παραγγελία σας έχει φύγει από το κατάστημά μας και πλέον βρίσκεται στην εταιρία courier.

Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα: Νικοτσάρα 3, Λάρισα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Οτιδήποτε θέλετε να διευκρινίσετε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2410280000 και 6987322000 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή μέσω των social media, Facebook και Instagram. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ακόμη και το Σαββατοκύριακο!

Μενού