Τρόποι Αποστολής

*Σημαντική ενημέρωση: Πιθανόν μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις, ειδικά στις περιόδους lockdown, όταν οι εταιρίες ταχυμεταφορών αντιμετωπίζουν πρόβλημα όγκου διαχείρισης.

Ως κατάστημα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια οι παραγγελίες να παραδίδονται γρήγορα και άμεσα στις εταιρίες ταχυμεταφορών.

Ελλάδα: Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με τη SPEEDEX Courier ή με την ACS Courier, ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 49€ και κάτω των 49€ υπάρχει κόστος 2,90€ 

Κύπρος: Αποστολές προς Κύπρο μπορούν να πραγματοποιηθούν απλά υπάρχει μεταβολή στα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής για την Κύπρο είναι 17,50€ και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής! Αποστολές προς Κύπρο μόνο με κατάθεση των χρημάτων στην Τράπεζα.

Τα παρακάτω ισχύουν σε περίοδο που οι μεταφορικές εταιρίες λειτουργούν στους κανονικούς ρυθμούς.

Ο χρόνος στον οποίο αποστέλλεται μια παραγγελία είναι ανάλογος της περιοχής! Χερσαίες περιοχές, ειδικότερα κεντρικές πόλεις, συνήθως η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα που θα αποσταλεί από το κατάστημα μας. Χερσαίες περιοχές, ειδικότερα απομακρυσμένες από κεντρικές πόλεις, ίσως χρειαστεί παραπάνω από δύο εργάσιμες μέρες. Νησιωτικές περιοχές απαιτούνται δύο-τέσσερις εργάσιμες μέρες από την ημέρα που θα αποσταλεί από το κατάστημα μας, για την παράδοση της παραγγελίας.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων προς αποστολή είναι 1-3 εργάσιμες μέρες, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην εταιρία courier σε 1 έως 3 μέρες εργάσιμες μέρες, από την ημέρα της παραγγελίας. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όλες μας οι παραγγελίες να παραδίνονται στο χρονικό πλαίσιο της μιας μέρας! Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας λόγω μη αναμενόμενης κατάστασης θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος.

Από την στιγμή που θα σας σταλεί ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής, η παραγγελία σας έχει φύγει από το κατάστημά μας και πλέον βρίσκεται στην εταιρία courier.

Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα: Νικοτσάρα 3, Λάρισα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Οτιδήποτε θέλετε να διευκρινίσετε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2410280000 και 6987322000 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή μέσω των social media, Facebook και Instagram. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό ακόμη και το Σαββατοκύριακο!